!-- Google Tag Manager (noscript) -->

UTBILDNING

Vi är med och planterar in kunskap i er organisation. Det gäller även användningen av utrustning och applikationer för kopiatorer och skrivare.

Att investera i utbildning är helt avgörande för hur du skall kunna dra bästa nyttan av dina kopiatorer och skrivare. Det är kunskap om hur man använder kopiatorerna och skrivarna som gör den stora skillnaden i kontorsvardagen. Den allmänna inställningen är att ”det bara ska fungera”, hur det fungerar avgörs i många fall av användarens kompetens.

Vare sig det gäller en handhavandeutbildning för en vanlig skrivare, kopiator eller skanner så är det viktigt att kunna själva kontorsmaskinen. 

Vi utför även mer avancerade utbildningar för administratörer av komplexa dokumenthanterings- och presentationssystem. Det viktigaste för oss är att rätt kompetens finns hos rätt person, så att du drar största möjliga nytta av din investering och blir nöjd med våra produkter och lösningar.

Green Print säljer kopiatorer, skrivare och kontorsmaterial

FÖRDELAR

Vi är en helhetsleverantör för kontoret vilket innebär att du bara kommer att ha en kontaktperson samt en månadsfaktura för alla dina inköp.

Vårt mål är att spara tid, pengar, och miljö åt företag och organisationer, kontakta oss så hjälper vi även er!

Välkommen till Green Print Solutions i Sverige!

 

KONTAKT

Green Print Solutions AB

Enhagsvägen 8B
187 40 Täby

 

info@greenprints.se
 

Växel 08-653 40 00

  • Facebook - White Circle